biorezonancia

A biofizikai orvoslás a XXI. század talán legnagyobb áttörése az orvostudományban. Nem a betegséget kezeli csupán, hanem az emberi szervezet komplex működési mechanizmusait befolyásolja a kezelések során.

 
Mi mindenre alkalmas a biofizikai orvoslás?
 
A biofizikai orvoslás a XXI. század talán legnagyobb áttörése az orvostudományban. Nem a betegséget kezeli csupán, hanem az emberi szervezet komplex működési mechanizmusait befolyásolja a kezelések során. Alapelve szerint az emberi szervezetben mindenütt jelenlévő elektromágneses rezgéseket méri, illetve módosíthatja. E rezgések precízen tájékoztatnak a szervezet minden részéről, segítségükkel kimutatható egy adott szerv betegsége, vagy bármely, a szervezetben jelenlévő mérgező, káros anyag.
A Bicom 2000 készülék képes ezeket a rezgéseket mérni, és szükség esetén módosítani is. A terápiák során nincsen szükség gyógyszerekre, vegyszerekre, az eljárás kizárólag a beteg saját rezgésmintáival dolgozik. Ennek köszönhetően a biofizikai orvoslás során nem kell tartanunk mellékhatásoktól, nem kívánt következményektől.
A Németországban több, mint 25 éve kiemelkedő sikerrel folytatott terápia a 90-es évek elejétől Magyarországon is elérhető.