allergiakezeles

thumb_stk63546cori.jpgAz allergia a szervezet védekező rendszerének (immunrendszer) kóros túlműködése testidegen anyagokra, pl. virágporok, fűpollenek, tej és lisztfehérje, házi por atka, parlagfű pollen, stb. A hagyományos orvoslás elsősorban a kellemetlen tünetek átmeneti enyhítésére képes, gyógyszerek segítségével.

Az utóbbi évtizedben egyre népszerűbb természetes gyógymódok közül is számos terápiás lehetőség áll a betegek rendelkezésére. Így feltétlenül említendő a diéta terápia, homeopátia, akupunktúra, valamint a rendkívül hatékony biofizikai gyógyítás (biorezonancia terápia).
   
A biorezonancia voltaképpen a szervezet elhangolódott biológiai rezgéseit, elektromágneses viszonyait állítja helyre. Ezzel a szervezet működése természetes módon áll helyre, mellékhatások nem várhatók, kockázata nincs.
Szervezetünk sokrétű frekvencia-spektumból áll. Akkor vagyunk egészségesek, ha ezek a rezgések harmonikusak, a betegséget a diszharmonikus, kóros rezgések jellemzik. A biorezonancia terápia során ezeket az energiarezgéseket elektródák segítségével egy terápiás készülékbe elvezetik, amely különválasztja a kóros rezgéseket, és ezeket vagy kijavítja, vagy kioltja. A módszer nem erőltet rá a szervezetre külső befolyást (pl. vegyi anyagokat). Saját rezgéseinek harmonizálása által öngyógyító képességeit finoman támogatja. A biofizikai gyógyítás jól kombinálható, kiegészíthető homeopátiás vagy diétás terápiával is, mely fokozza komplexen az allergia terápia hatékonyságát.